17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Aday adayları yemekte buluştu

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI YEMEKTE BULUŞTU

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayları il başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Ak Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte partililer ve milletvekili aday adayları bir araya geldi.

Yemekte bir konuşma yapan Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz, "Ak Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam etmek adına bugün bu programı düzenledik. Seçim sürecindeyiz, Ak Parti'de aday adaylık sürecide bir seçim havasında geçiyor. Aday adaylarımızın arasında ki dostluk ve arkadaşlık bizleri çok memnun ediyor. Bunun 11 Nisan sonrasında da devam etmesini diliyorum" dedi.

Programa katılan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'da "Bugün 2. yılımızı doldurduk. 2 sene çok hızlı geçti. 3 yıl kaldı bu 3 yılda çok hızlı geçecek. Bu anlamda çalışmalarımızı da büyük titizlikle sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şu anda da bir seçim sürecine girdik, aday adaylarımızın dostluk içersinde çalışmalarını yapması çok anlamlı. 3 adayın belirlenmesinin ardından da aday adaylarımızın aynı katkıyı vermesini ve Ak Parti iktidarın devam etmesini diliyorum" diye konuştu. Yemek sohbet havasında geçti.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 14:06:01
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 18:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?