17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Aile eğitimi kursu tamamlandı

AİLE EĞİTİMİ KURSU TAMAMLANDI

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan 0–18 yaş Aile Eğitimi Kurslarında eğitim gören ve eğitimi tamamlanan kursiyerler bugün Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan 0–18 yaş Aile Eğitimi Kursunda eğitim gören ve eğitimi tamamlanan anneler Düzce Halk eğitim merkezinde düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Aile içi iletişimi geliştirme amaçlı 14 kursta eğitim gören toplam169 anne eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Törende kursun faydalarını anlatan anneler bu kursun kendilerine ve çocukları ile olan iletişimine çok katkı sağladığını dile getirerek babalarında böyle bir eğitim görmesi gerektiğini söylediler.

Törende bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Erol Korkmaz Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Olarak 119 değişik alanda toplam 519 kurs açıldığını bu kurslarda toplam 12 bin 950 kursiyerin eğitim gördüğünü belirterek “0-18 yaş Aile Eğitimi Kursunun amacı ülke genelinde 0-18 yaş aralığında çocuğu olan anne ve babaların anne babalık becerilerini geliştirmesi ve böylece aile içi ilişkilerin güçlendirilmesidir ” dedi.

AİLE EĞİTİMİ KURSU TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 17:35:04
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 13:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?