17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AK Parti'de bayrak değişimi

AK PARTİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için Düzce il başkanlığı görevinden istifa eden Fevai Arslan'ın yerine Mustafa Yılmaz atandı. Atamanın ardından Düzce İl Teşkilatında görev teslimi yapıldı.

Görev teslimi için AK Parti İl Binasında bir tören düzenlendi. İl Başkanlığı için aday olan diğer partililerin de katıldığı törende birlik beraberlik mesajları verildi. Görevini Mustafa Yılmaz'a devreden Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanlığının zor ve sorumluluk gerektiren bir iş olduğuna dikkat çekerek, "Uzun zamandır beklenen bir karardı. Bu görevi bana layık gördükleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletvekilliği aday adaylığı için görevimden istifa ettim. İstifamın ardından İl Başkanlığı için aday olan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Çünkü bu göreve talip olmak zordur. Ciddi bir sorumluluk gerektirir" dedi.

Yeni İl Başkanı Mustafa Yılmaz ise tüm küskünleri parti çatısı altında toplayarak seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacaklarını vurguladı. Yılmaz, bundan sonra parti içerisinde küskünlük dargınlık olmaması için elinden geleni yapacağı konusunda da söz vererek, "Fevai Arslan'ın istifasından sonra İl Başkanı olabilmek için aday oldum. Başbakanımız bize görevi tebliğ etti. Siyasetin kültüründe mücadele vardır. Ben bu süreçte kimseyle herhangi bir kırgınlık yaşamadım. Bundan sonrası için de söz veriyorum küskünlük dargınlık olmayacak. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde Düzce'ye hizmet vermeye devam edeceğiz. Önümüzde genel seçimler var. Oy çıtasını en yüksek seviyede tutmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm küskünlerimize tek tek ulaşıp seçime büyük bir katılımla ulaşacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fevai Arslan il başkanı Mustafa Yılmaz'ı tebrik etti.

AK PARTİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 17:39:04
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 18:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?