17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AK Parti'den ilk adaylık başvurusu

Düzce Belediyesi Meclis Üyesi İsmal Bayram, Düzce Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuruyu yapan aday adayı oldu.


AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan'a evraklarını veren Bayram, adaylık süreci ile ilgili farklı yorumlar yapılmasından rahatsız duyduğunu vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, AK Parti davasına sahip çıkmak isteyen tüm adayları takdirle karşıladığını belirterek, "10 Kasım'da aday adaylıkları başvuruları tüm Türkiye genelinde olduğu ilimizde de başladı. Bu davaya tekrar sahip çıkmak isteyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. İsmail Bayram, aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı açıklamada kimseyle kişisel bir probleminin olmadığını dile getirerek, "Şuanda Düzce Belediyesi'nde meclis üyesi olarak görev yapıyorum.

Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ile birlikte çalışmaktan çok memnun olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle kendisine şükranlarımı sunuyorum. Durumumuz gayet net. Bu bir hizmet yarışı. Bizim çıkışımız hiç kimsenin yaptıklarıyla ya da yapmadıklarıyla ilgili değil. Kimsenin şahsıyla herhangi bir çatışmamız yok. Bu hizmet yarışına benim gibi bir çok kişi talip olacak. Burada önemli olan Düzcelinin hak ettiği hizmeti alması.

Hizmet yarışına çıkacak arkadaşların AK Parti çatısı altında hem Düzce'ye hem de ülkeye katkıları devam edecek. Ben de bu ulvi hizmete talibim" dedi. Kendi adaylık süreci ile ilgili farklı yorumların yapılmasından rahatsızlık duyduğunu kaydeden Bayram, "Bugüne kadar Düzce'de yaşadık, Düzce'nin kültürü ile yoğrulduk, Düzce'de kazandık. Düzce'ye bu hizmeti verme konusunda da kendime olan güvenim tam. Adaylık sürecimle ilgili farklı yorumların yapılmasından rahatsızlık duyuyorum. Ben adaletli, kaynakları iyi kullanabilen, verimli bir belediye başkanı olacağıma inanıyorum" dedi.

Ayrıca Düzce Belediyesi Meclis Üyeliği için Murat Saydam, İsa Şengüloğlu, Ömür Kaya, Durmuş Arslan, Nurettin Şahin, Mustafa Uzun ve İsmail Çakmak. İl Genel Meclis Üyeliği için ise Fatih Turan, İsa Bilçin ve İlhan Sunman müracaatını etti. Öte yandan, Boğaziçi Beldesi Belediye Başkanlığı için ise Salih Çavuş aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 09:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?