17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AKP seçmenlerle buluşuyor

AK PARTİ KIRSALDA SEÇMENLERLE BULUŞUYOR

AK Parti Düzce milletvekili adaylarının seçim çalışmaları kırsal bölgede devam ediyor.

AK Parti adayları İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, dün gece Aynalı, Kaymakçı, Akyazı, Beçi ve Düzköy'e giderek, kahve ziyaretleri yaptılar.

Köylerde seçmenlerle bir araya gelen AK Parti adayları, bugüne kadar yapılan icraatlardan örnekler verdiler ve bundan sonra yapılacak projeleri anlattılar.

AK Parti Adayı İbrahim Korkmaz, çıraklık ve kalfalık döneminin geride kaldığını, artık ustalık dönemine girildiğini belirterek, "Bize bir dönem daha yetki vermenizi ve ustalık dönemine ait yeni projelerimizi gerçekleştirmek için fırsat tanımanızı istiyoruz. İktidarımızda ilk yapacağımı şey darbe dönemi bu Anayasa'dan kurtulmak, yeni ve sivil bir Anayasa hazırlayarak, milletimizin mutluluğunu, refahını ve huzurunu sağlamaktır" dedi.

Adaylardan Fevai Arslan da, yaptığı konuşmalarda, 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sağlıktan tarıma, eğitimden altyapıya kadar yapılan hizmetleri anlattı.

İktidarları döneminde çetelerle, illegal yapılanmalarla mücadele ettiklerinin altını çizen Arslan, "Ergenekon örgütünün neler yaptığını, bize nasıl çelme takmak istediklerini görüyorsunuz. Milletimiz her şeyin farkında. Millet iradesine ve egemenliğine ipotek koymak isteyenlere fırsat vermeyelim" şeklinde konuştu.

AK Parti adayı Osman Çakır da, 8,5 yıllık iktidarları döneminde Düzce'ye ve ülkeye önemli hizmetler yapıldığını, bu hizmetlerin devamı için yeni bir dönem daha yetki istediklerini söyledi. AK Parti köy gezilerine mevcut milletvekilleri Celal Erbay ile Metin Kaşıkoğlu da katıldı.

AK PARTİ KIRSALDA SEÇMENLERLE BULUŞUYOR
AK PARTİ KIRSALDA SEÇMENLERLE BULUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 15:15:03
Güncelleme :26 Nisan 2011 Salı 16:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?