17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AKP yerel seçimlere hazırlanıyor

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, yolsuzluğa bulaşmamış, şaibeden uzak adaylarla yola devam edeceklerini söyledi.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, düzenlediği basın toplantısında, teşkilat kongrelerini yakından takip ettiklerini, tüm gelişmelerin raporlar haline getirilerek Başbakan Tayyip Erdoğan'a iletildiğini söyledi.

Yığılca, Cumayeri ve Gölyaka'da gerçekleştirilen kongrelerden sonra AK Parti Merkez İlçe ve İl Başkanlığı'nın, genel merkezle istişarelerini artırdığını kaydeden Keskin, yaklaşan yerel seçim için kriterlerin belirginleşmeye başladığını söyledi. Keskin, "Belediye ve İl Genel Meclisi adayları, merkez ilçe ve il teşkilatları tarafından AK Parti kriterlerine göre özenle seçilecek. Hassas balans ayarları yapılarak, Düzce için en hayırlı olacak adaylarımızla vatandaşın karşısına çıkacağız" dedi. Keskin, belediye başkanlığı seçimlerinde yolsuzluğa bulaşmamış, şaibeden uzak adaylarla yola devam edeceklerini vurgulayarak, "AK Parti'de aday olacak arkadaşların şanı şöhreti, geçmişte uzun yıllar siyasetle uğraşması, bizim için ilk planda hiç önemli değildir. Çünkü bizler millet siyaseti yapıyoruz. Bu nasıl olacak gayet basit. Düzce halkı kimleri görmek istiyorsa, yolsuzluğa bulaşmamış, şaibeden uzak, halkın herzaman içinde olacak, teşkilatımızla kol kola, yaptıklarımızla yapamadıklarımızla şeffaf yönetim anlayışıyla, Düzcemizin içinden çıkan adaylarımızla yolumuza devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Merkez mahalleler ve köy gezileriyle başkanların karnesini çıkartıp genel merkezle paylaşacaklarını kaydeden Keskin, "Hedefimiz; sanat merkezleriyle, ulaşımıyla, gösteri merkezleriyle, yeni açılacak yerleşim birimleriyle, hızla büyüyen şehrimizi 2010'lu yıllara taşımak. Çağdaş, depremlerle anılmayan, yeşiliyle, tarihi yerleriyle, turizmi gelişmiş, insanların mutlu olmalarını sağlayacak projelerle 2.dönem yerel yönetimlerimiz hakikaten daha farklı olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 17:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?