17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AKP Yerel seçimlere hazırlanıyor

2009 Yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti Bölge Koordinatör Milletvekilleri çalışmalarını tamamladı.

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, yapılan çalışmalar sonrası raporların Ak Parti Genel Merkezine gönderildiğini, belde belediye başkanlarının ise İl Teşkilatları tarafından belirleneceğini söyledi.


AK Parti'de yerel seçimler öncesi çalışmalar sürüyor. Seçimlerden başarı ile çıkmak isteyen AK Parti'de bölge koordinatör milletvekilleri saha çalışmalarını tamamlayarak mevcut belediye başkanları hakkında ki raporlarını AK Parti genel merkezine sundular. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren milletvekili Metin Kaşıkoğlu, koordinatör milletvekillerinin saha çalışmalarının tamamlandığını belirterek "AK Parti bölge koordinatörleri yürütülen çalışmalarını tamamladılar. Mevcut belediye başkanlarının devam edip etmeyeceği onların geride bıraktıkları süre içinde ki performanslarının değerlendirildiği bir çalışma oldu. Yaklaşık 15 gün kendi bölgemde ki arazide bizzat çalışmalar gerçekleştirdim. Oradaki belediye başkanları ile ilgili olarak bir performans çizelgesi çıkardık. Milletvekilleri ve vatandaşlarla görüştük. Bununla ilgili Genel Merkezimize raporlar sunuldu'' dedi.


Kaşıkoğlu, bundan sonra ki süreçte nüfusu 10 binden fazla yerlerde yapılacak kamu oyu araştırmalarına göre başkan adaylarının belirleneceğini ifade ederek, "Bundan sonra nüfusu 10 binden fazla olan belediyelerimizde kamu oyu araştırmaları yapılacak. Sonuçlar ortaya çıkınca mevcut adaylarla gidilecekse gidilecek yeni adaylar gerekiyorsa yeni adaylar gelecek" şeklinde konuştu.
Milletvekili Kaşıkoğlu son olarak belde belediye başkan adaylarının ise İl Teşkilatları tarafından belirleneceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 11:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?