17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

AKP'li kadınlar yarıştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları tarafından ülke genelinde teşkilatlar bünyesinde yapılan 'Siyaset Kürsüsünde Ben de Varım' adlı hitabet yarışmasının Düzce elemeleri yapıldı. Düzce elemelerinin birincisi Nagihan Ergün isimli bayan oldu.

AK Parti Kadın Kolları tarafından ülke genelinde teşkilatlar bünyesinde yapılan "Siyaset Kürsüsünde Ben de Varım" adlı hitabet yarışmasının Düzce elemeleri yapıldı. AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Arge Başkanı Hatice Kübra Öztürk jüri başkanlığı yaptığı yarışmada jüri üyeleri ise AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Mantı, Akçakoca İlçe Başkanı Recep Ali Topaloğlu, Parantez Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhsin Yavuz, Düzce Üniversitesi'nden akademisyen Ali Özcan yer aldı.

Yarışmada teknik, organizasyon, dil ve iletişim yönünden puanla yapılarak değerlendirildi. Yarışmaya Düzce'de Meryem Ünal, Gamze Pak ve Nagihan Ergün katıldı. Yarışma sonunda yapılan değerlendirmelerde Nagihan Ergün isimli bayan birinci oldu. Ergün, Düzce'yi Türkiye genelinde yapılacak olan yarışmada temsil edecek.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 22:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?