17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Avcılar Bayramı kutlandı

Düzce'de Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından ilk kez Ulusal Avcılar Bayramı düzenlendi. Düzce Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin, bu tür etkinlikleri her yıl yapmayı planladıklarını söyledi.


Gençlik Spor Müdürü Öztekin, bu yıl ilk kez ulusal boyutta düzenlenen avcılar bayramına ülkenin bir çok ilinden 64 avcının katıldığını belirterek, "Avcılar bayramı Türkiye'de ilk kez düzenlenen bir organizasyondur. Bir çok avcı aileleri ile birlikte Düzce'ye geldi" dedi.
Öztekin Düzce'de bulunan poligonun en faal poligon olduğunu işaret ederek, "Bizim poligonumuzda bulunan sporting dalı Türkiye'de bir tek bizde var ve ülkenin en faal poligonu. Bu tür organizasyonları her yıl yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Yarışmalarda lisanslı sporcularda genç kızlar sporting, sabit hedef ve koşan domuzda Hatice Balkancı, Büyük bayanlar sporting, sabit hedef ve koşan domuzda Sümme Karakuş, Büyük erkek sporting Cüneyt Karakuş, Genç erkekler sporting Ahmet Balkancı, Büyük erkekler sabit hedef Mehmet Topoğlu, Büyük erkekler koşan domuzda Servet Sivrikaya, Genç erkekler koşan domuzda Ahmet Balkancı, Büyük erkekler 100 metre sabit hedef Cüneyt Karakuş birinci oldular.


Av teskereli sporcular arasında yapılan Büyük erkekler sporting Mert Tırak, Büyük erkekler sabit hedef Tekin Çağlayan, Büyük erkekler koşan domuzda Alaattin Belkıs, Büyük erkekler 100 metre sabit hedefte Veysel Mercan birinci oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:35:53
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 14:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?