17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Bahar şölenine muhteşem final

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen "Bahar ve Gençlik Şöleni", Türk Sanat Müziği Sanatçısı Muazzez Ersoy'un konseri ile son buldu. Düzce Belediye Bakanı Mehmet Keleş, Oğuz Yılmaz parçaları ile fidayda oynadı.

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi tarafından 21-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Bahar ve Gençlik Şöleni" etkinlikleri Anıtpark'ta düzenlenen halk konseri ile sona erdi.

Konsere Düzce Vali Yardımcıları Kemal Kahraman, Ramazan Şahin, İl Garnizon Komutanı Albay Recep Gençoğlu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede ilk olarak VJ Bülent sahne aldı. Daha sonra ünlü rock müzik gurubu Gece Yolcuları söyledikleri parçalarla Düzcelileri coşturdu. Gecenin finalinde sahne alan Oğuz Yılmaz söylediği hareketli parçalarla Düzcelileri oynatırken, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de daha fazla dayanamadı ve yerinden kalkarak, fidayda oyun havası eşliğinde göbek attı.

Düzce Bahar ve Gençlik Şöleni'nde son olarak Türk Sanat Müziği Sanatçısı Muazzez Ersoy sahne aldı. Ünlü sanatçı söylediği Türk Sanat Müziği parçaları ile sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Gece havi fişek gösterileri ile son buldu. 

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 08:58:44
Güncelleme :26 Mayıs 2008 Pazartesi 10:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?