17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Başıboş hayvanlar tehlike saçıyor

BAŞIBOŞ HAYVANLAR TEHLİKE SAÇIYOR

Düzce D-100 Karayolu üzerinde gecenin ilerleyen saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Adapazarı'na cenaze teslim almak için yola çıkan nakil aracı yolda başıboş gezen mandaya çarptı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce'den Adapazarı'na cenaze teslim almak üzere yola çıkan Erol Topaloğlu idaresindeki 34 GP 3519 plakalı Düzce Belediyesi cenaze nakil aracı Çerkes Taşköprü Köyü Sapağı mevkiinde karşısına çıkan mandaya çarptı. Kaza sonrası araçta büyük hasar meydana gelirken, manda çarpmanın etkisi ile olay yerinde can verdi. Kulağında küpesi bulunmayan mandanın sahibi tespit edilemezken, yolda yatan manda kepçe yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Olay sonrası hayvanların başıboş halde yol üzerinde gezmelerine tepki gösteren araç şoförü Erol Topaloğlu, yolda 3 manda olduğunu iksini fark ettiğini ancak üçüncüsünü fark edemeyerek çarptığını söyledi. Topaloğlu, "Mandanın kulağında küpesi yok. Sahibi var mı yok mu bulamadık. Artık onların vicdanına bırakıyorum. Canımızdan olabilirdik. Hava yastıkları olmasa kurtulamayabilirdik. Artık bu da Allah'la onların arasında. Sahibi de artık mandasını tanıyordur. Gelirse seviniriz" diyerek manda sahibine çağrıda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2011 Cumartesi 13:34:01
Güncelleme :12 Mart 2011 Cumartesi 19:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?