17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

'Bazı yatırımları yapamadık'

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgeleri nedeniyle beldenin çok hareketli bir yapıya kavuştuğunu bu nedenle bazı yatırımların farklı yerlere kaydığını söyledi.


Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, seçim zamanında taahhüt ettikleri halde yerine getiremedikleri bazı çalışmaların olduğunu ifade etti.
Yılmaz, yerine getiremedikleri bazı taahhütlerin beldedeki organize sanayi yoğunluğundan kaynaklandığına dikkat çekerek, " Beyköy için verdiğimiz taahhütlerimiz içinde gerçekleştiremediklerimiz de var.

Tabi bu gerçekleştiremediklerimizin bazı sebepleri ise bölgemizde oluşan organize sanayi bölgelerinden kaynaklanıyor. Beldemiz organize sanayilerden sonra çok hareketli bir hale geldi. Bu nedenle bizim yatırımlarımız farklı yerlere kaydı. Dolayısıyla vatandaşımıza bire bir taahhüt ettiğimiz işlerimizi tam olarak yerine getiremedik" diye konuştu.


Beldede yapımı süren TOKİ konutlarını örnek gösteren Yılmaz "TOKİ konutları seçim döneminde gündemimizde yoktu. Hem zaman hem de efor olarak bayağı bir çabamız oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?