17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

BBP il başkanı istifa etti

BBP DÜZCE İL BAŞKANI ÖZKAN İSTİFA ETTİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Başkanı Aydoğan Özkan, milletvekili aday adaylığı nedeniyle il başkanlığı görevinden istifa etti.

Özkan, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini belirterek, "22 Eylül 2010'da BBP Genel Merkezi'nce partimizin Düzce il teşkilatını kurma görevi tarafıma tevdi edildi. Şeref olarak addettiğim bu görevi kabul ederek il teşkilatını kurdum. Bu aşamada Sinan Evlek başkanlığında merkez ilçe teşkilatı, Ali Demircan başkanlığında Gölyaka ilçe teşkilatı, Şaban Arslan başkanlığında Cumayeri ilçe teşkilatı, Hamza Arslan başkanlığında Çilimli ilçe teşkilatının kurulmasında dava arkadaşlarımla birlikte çaba sarf ettim. Görevi aldığımda Akçakoca ilçe teşkilatı Yakup Ceylan başkanlığında kongre sürecini tamamlamıştı. Üzülerek belirtiyorum ki Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca'da teşkilat kurmayı başaramadım. Teşkilatlanma çabamız sürerken aynı zamanda partimizin misyonu ve amaçlarını siz değerli Düzce halkına elimizden geldiğinde anlatmaya çalıştık. Ebedi siyasi liderimiz şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun bizlere mirası olan gül-hilali elimizden geldiğince tanıtmaya, ilay-ı kelimetullah için nizam-ı alem ülküsünü anlatmaya, Güvenlik-Özgürlük-Refah olarak özetlediğimiz parti programımızı aktarmaya çalıştık" dedi.

Düzce'nin sorunlarıyla yeteri kadar ilgelenemediklerini ifade eden Özkan, "Devletimizin üniter yapısının tartışılır hale getirilmesi, vatan hainlerinin en büyük birleştirici unsurumuz olan güzel Türkçemizi hedef almaları ve bölücü terörün azması, ekonomik terörün ülkemiz insanını esaret altına alması ve ahlaki terörün her tarafımızı kuşatması nedeniyle çalışmalarımızı ve tepkilerimizi genelde ülke gündemi üzerinde yoğunlaştırdık. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır refleksiyle milli ve manevi hassasiyetlerimizi ön plana çıkardık. Yine üzülerek belirtiyorum ki Düzce'nin sorunlarıyla yeteri kadar ilgilenemedik. Ancak bizim bu açığımızı Düzce basını telafi ederek bizleri hem utandırdı hem de basının yapıcı muhalif duruşu bizleri sevindirdi. Bu anlamda Düzce basınının bütün mensuplarını tebrik ve takdir ediyorum. Gelişen süreç içerisinde genel merkezimizin talimatıyla 23 Ocak 2011'de düzenlediğimiz basın toplantısında milletvekili aday adaylığımı ilan ettim. Bu bağlamda 2839 sayılı milletvekili seçim kanunu gereği İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 13:56:04
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 14:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?