17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

BBP'de Yılmaz dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı görevini yürüten Durmuş Ejder, koltuğunu iş adamı Ünal Yılmaz'a bıraktı.

BBP İl Başkanlığı yerel seçimler öncesi kan değişimi yaptı. Yaklaşık 5 yıldır BBP İl Başkanlığı görevini yürüten Durmuş Ejder koltuğunu Düzce'nin tanınan iş adamlarından Ünal Yılmaz'a bıraktı.

Düzenlediği basın toplantısı ile yeni başkan Yılmaz'ı basına tanıtan Ejder, ''Yaklaşık 5 yıldır devam ettirdiğim görevimi Ünal Yılmaz'a bırakmanın gurunu yaşıyorum. Bu seviyeye kadar getirdiğimiz bayrağı daha ileri götüreceğine inandığım arkadaşlarım partimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Bende partimin bana vereceği diğer görevlere hazırım'' dedi.

Ejder, gündeme dair açıklamalarda da bulunarak, geçen yıl 22 Temmuz seçimleri öncesi açıklanan fındık fiyatının bu yıl neden açıklanmadığı sorusunu sordu. Ejder, ''AKP hükümeti 8 milyon oyu heba etmemek için Türkiye tarihinde ilk kez seçimler öncesi fındık fiyatı açıkladı. Halkla resmen dalga geçiyorlar'' diye konuştu.

Durmuş Ejder son olarak Düzce gündemini meşgul eden TSO Başkanı Metin Büyük ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş arasında yaşanan gerginlik ile ilgili olarak ''TSO Başkanı ve Belediye Başkanı Düzce'nin önemli mevkilerine sahip iki insandır. Bu tip basit kavgalarla ortalığın gerilmesine gerek yok'' dedi.

Yeni başkan Ünal Yılmaz ise, aldıkları bayrağı daha ileriye taşıyacaklarını ve Büyük Birlik Partisi'ni Düzce'de en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 14:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?