17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Belediye binası önüne süs havuzu

Düzce Belediyesi, yeni belediye hizmet binası alanına 4 metre yüksekliğinde kuş figürlü havuz yapacak.


Düzce Belediyesi hizmet binası önüne yapılacak olan süs havuzunun çalışmaları başladı. 11 metre çapında 4 metre yüksekliğindeki kuş figürlü havuz, belediye meydanındaki alana taşlar kırılmadan monte edilecek.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, belediye meydanına yapılacak havuzun hizmet binasının açılışına kadar tamamlanacağını söyledi. Alanda 4 metre yüksekliğinde bir süs havuzu projesinin uygulanacağını kaydeden Yenersoy, "Burada uygulamak istediğimiz bazı projeler vardı. Bunlardan biri belediye önüne, 11 metre çapında, 4 metre yüksekliğinde bir kuş figürlü bir havuz yapmaktı.

Güzel olacağını düşünüyoruz. Aydınlatmalı olacağından gece de güzel bir görünüm sergileyecek. Çift kademe havuz olacak. Yukarıdan figürün üzerine su dökülecek. Oradan da tabandaki havuzun içine sular toplanacak. Devir daim sistemiyle çalışacak" dedi. Yenersoy ayrıca, havuz yapımı sırasında alandaki mermerlerin zarar görmeyeceğini belirterek, taşların kırılmadan kolayca monte edileceğini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?