17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Belediye yaşlıları unutmadı

DÜZCE BELEDİYESİ YAŞLILARI UNUTMADI

Düzce Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yaşlıları da unutmadı. İstanbul'un tarihi mekanlarına günübirlik gezi programı düzenleyen Düzce Belediyesi bu sayede yaşlılara İstanbul'un tarihi mekanlarını görme fırsatı sunuyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaklaşan Ramazan ayı öncesi Ramazan etkinlikleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yaşlıları da unutmayarak onlar için de bir gezi programı düzenlediklerini söyledi.

50 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik olarak planlanan gezi programında vatandaşlar İstanbul'un tarihi mekanlarını görme fırsatı bulacak. “Ramazan ayı içerisinde bu tarihi mekanların ayrı bir manevi yeri var” diyen Başkan Bayram şunları söyledi: “Gerek Çanakkale gezilerimiz gerekse diğer etkinliklerimiz ile fırsat buldukça Düzceli hemşerilerimizi tarihi mekanlarla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl da Ramazan ayı içerisinde 50 yaş ve üzeri vatandaşlarımızı İstanbul'un tarihi mekanlarına götürmeyi düşündük. Ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz bu günübirlik gezilerden vatandaşlarımızın memnun kalacağını umuyorum.” Düzcelilerde yoğun ilgi gösteriyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 15:21:05
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 15:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?