17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Belediye yine 'Minikler'in sponsoru

Düzce Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Minikler Ligi'nin sponsoru oldu.

2007-2008 yılı Minikler Ligi'nin sezon açılışı Düzce Belediyesi'nin minikler liginde yer alan takımlara malzeme dağıtımı ile yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de katıldığı törende Minikler Ligi'nde yar alan takımlara, forma ve top başta olmak üzere futbol malzemeleri dağıtıldı.

Düzce Belediyesi'nde yapılan Minikler Ligi açılış törenine 17 futbol kulübünün temsilcisi katıldı. Törenin açılışında konuşan Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Badur, Minikler Ligi'ne üç yıldır sponsor olduklarını söyleyerek, "Önceki yıllarda minikler ligi 7-8 takımla yapılıyordu. Bu sezon bu sayı 17 kulübe çıktı. Düzce Belediyesi olarak bugüne kadar 45 kulübe toplam 630 adet forma dağıtmış olduk. Bu bizim alt yapıya ne kadar önem verdiğimizi gösterir" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de, sporun alt yapısına önem verdiklerini ve bunun sonuçlarını almaya başladıklarını söyledi. Keleş, Düzce'de özellikle çocuklar ve gençlerin her türlü spor branşına ilgi gösterdiklerini belirterek, "Biz Düzce'de çocukları ve gençleri spora teşvik için alt yapıdan başladık. Futbol, basketbol olmak üzere tüm spor branşlarını bünyemize aldık. Belediyespor Kulübü olarak bu konuda büyük adımlar atıldı. Minikler Lig'nde de üçüncü sezona başlamış olduk" diye konuştu.

Başkan Mehmet Keleş, konuşmasında Düzcespor'un şampiyonluğunu da değerlendirdi. Düzcespor'un şampiyonluğu hak ettiğini söyleyen Keleş, bu konuda çabası olan herkese teşekkür etti.

Düzce Belediyesi'nde düzenlenen törene Başkan Mehmet Keleş'in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve İl Futbol Temsilcisi Bayram Ali Kubilay da katıldı.

Konuşmaların ardından minikler takımı temsilcilerine forma ve malzemeleri dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 14:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?