17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Belediyeden asfalt ve kaldırım atağı

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, 2008 yılında kaldırım ve asfalt çalışmalarına büyük önem vereceklerini, caddelerde kaldırımların doğal taş ile, ara sokakların ise beton yapılarak kaldırımsız sokak kalmayacağını söyledi.

Düzce Belediyesi tarafından kış boyu devam eden kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları havaların ısınmasıyla hız kazandı. Hastane Caddesi üzerinde devam eden kaldırım genişletme ve doğal taş döşeme çalışmaları tüm hızla devam ederken, şehrin diğer bölümlerinde de çalışmalar aynı şekilde hız kazanacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, kaldırım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirterek, "Düzce'yi yaşanabilir bir kent yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Kış aylarında da devam eden çalışmaları havaların ısınmasıyla daha da hızlandıracağız. Ana caddelerde kaldırımlara doğal taş döşeme çalışmalarımız 2008 yılında da devam edecek. Ara sokaklar da ise beton asfalt ile kaldırımlar yapacağız" dedi.

Asfalt çalışmalarının da devam edeceğini ifade eden Başkan yardımcısı Yenersoy, "Bu yıl yaklaşık 15 kilometre ihale ile 15 kilometre de belediye imkanları ile toplamda 30 kilometre asfaltlama çalışması yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 15:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?