17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Beyköy'de yollar genişleyecek

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş çıkış yapan ağır tonajlı araçlara uygun yol olmadığını belirterek, şehir içinden geçen mevcut yolun genişletileceğini söyledi.


Yılmaz, yaptığı açıklamada, mevcut Aydınpınar ve Beyköy yolunun biran önce genişletilmesi ve asfaltlanmasıyla ilgili taleplerinin olduğunu belirterek, ''Şimdiye kadar bunları gerçekleştiremedik. Tabi uzun vadede otoyol çıkışının yapılması gerekiyor ancak bununla ilgili de Düzce olarak önemli bir mesafe kat edemedik. En son sanayi toplantısında yine Beyköy yolunun bir an önce genişletilmesiyle ilgili kararlar alındı. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun çalışması yapılacak ve genişletmeye başlayacağız" dedi.


Yatırımlarla ilgili alt yapıya fazla değer verilmediğini ifade ede Yılmaz şunları söyledi; "Bölgemizde de bu türden sıkıntılar var. Tabi bunu burada yaşayanlar daha çok biliyor. Organize Sanayi yönetimini oluşturan yönetim kurulundaki arkadaşlar bu bölgede olmadıklarından dolayı günü birlik bu sorunları yaşamıyorum. Bu sorunları genelde burada yaşayan insanlar olarak bizler ve sanayiciler yaşıyorlar. Dolayısıyla bu sıkıntı hala da devam ediyor ancak mevcut yolun asfaltlanmasıyla ilgili bozuk yerlerin asfaltlanmasıyla ilgili önümüzdeki günlerde çalışmalarımız olacak inşallah. Hedef bayramdan önce bitirebilmek ama belki bir aksilik olursa bayramdan sonraya olabilir. Mevcut Düzce Beyköy yol asfaltsız olan bölümlerin asfaltlanmasıyla ilgili bunun genişlemesiyle ilgili bayramdan sonra bir çalışma başlatacağız."

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?