17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Bu da Komşular Bayramı

Düzce Belediyesi Avrupa Komşular Bayramı projesi kapsamında komşuluk ilişkilerini güçlendirmek, kültürel etkinlikleri paylaşmak amacıyla 27 Mayıs 2008 günü "Avrupa Komşular Bayramı" düzenliyor.

Avrupa Komşular Bayramı nedeniyle Düzce'ye Bulgaristan ve Gürcistan'dan gelen dans grubu ekipleri Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Keleş, gelen misafirleri öncelikli olarak Düzce'de görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Sizin burada olmanızın çok güzel bir anlamı var. Avrupa Komşular Bayramı'nı birlikte kutlayacağız. Birbirimizden öğreneceğimiz çok güzel şeyler var. İşbirliği içinde bir çok şeyi başarabiliriz. Bunun için en önemlisi dostluğumuzu geliştirmektir" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Bulgaristan'dan gelen dans grubu Başkan Keleş'e şarkı söyledi. Ardından Başkan Keleş gelen davetlilere çeşitli hediyeler ile Düzce'yi tanıtıcı broşürler verdi.

Düzce'de geçen yıl ilki kutlanan Komşular Bayramı dünyada 1999 yılında ilk kez Fransa'da kutlanmaya başlandı ve bugüne kadar 22 ülkede 582 şehirde kutlandı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 12:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?