17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Çalışkan polislere ödül

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de etkili olan kar yağışı sırasında görevini aksatmadan yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan toplam 23 polis Vali Bülent Kılınç tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.


Tüm yurdu etkisi altına alan ve Türkiye'nin önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeni ile trafik durma noktasına gelirken, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli polis memurlarının çalışmaları gözden kaçmadı. Bu sebeple Düzce Valisi Bülent Kılınç, kar yağışı sırasında görevini layiki ile yerine getiren ve içinde İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan Eser olmak üzere toplam 23 polis memurunu takdir belgesi ile ödüllendirdi. Törende konuşan Vali Bülent Kılınç, kar yağışının ulaşımı oldukça etkilediğini ifade ederek "2 gün önce ufak bir afet yaşadık. Kazalar meydana geldi.

TEM otoyolu ve D-100 karayolu Bolu Dağı geçişinde trafik kapandı. Bununla birlikte çok sayıda araç ve vatandaşımız yollarda mahsur kaldı. Bu olaylar yaşanırken jandarma ve polis ekiplerimiz canla başla çalışarak yolda kalan vatandaşlarımızın güvenliği için çalıştılar. Bu olumsuz şartlarda canla başla çalışan ve devletin varlığını ispatladınız. Sizleri kutluyor ve devletim adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Vali Bülent Kılınç, polislere takdir belgelerini verdi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?