17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Çoban dalçık ihalesi 9 Mart'ta

Ak Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Çoban Dalçık Projesinin ihalesinin 9 Mart tarihinde yapılacağını söyledi.

Milletvekili Celal Erbay halk toplantılarına devam ediyor. Düzenlediği halk toplantısı öncesinde basın açıklamasında bulunan Milletvekili Celal Erbay, Çoban Dalçık Projesinin ihalesinin 9 Mart tarihinde, Gümüşova bölünmüş yol ihalesinin de 11 Mart tarihinde olacağını belirterek “Düzce D-100 Karayolu Çoban Kavşağında yapılacak olan dalçık ihalesi 9 Mart'ta tarihinde yapılacak. Yine bölünmüş yol, Gümüşova'dan Adapazarı istikametine doğru ilerliyor, fakat Gümüşova ilçesi dahilinde dalçık yapılırken bir takım tahripler oldu. Çevre düzenlemeleri yapılamadı, çünkü limit bitti. Bölünmüş yola yönelik ihale de Mart ayının 11'inde yapılacak” dedi.

Milletvekili Erbay, D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin yeniden asfaltlanıp ışıklandırılacağını ifade ederek “Bu esnada acil olarak kovaladığımız husus, Düzce Kaynaşlı TEM Otoyolu gişeleri ile Abant TEM Otoyolu gişeleri arasındaki D-100'ün gidişli gelişli olarak asfaltlanması, fakat bu asfalt en az 20 santimetre olacak. İnşallah hedefimiz Abant Kavşağından Kaynaşlı’ya kadar olan D-100 karayolunu ışıklandırmak. D-100 karayolunu ışıklandırdığımız zaman çoğu vatandaş Bolu Dağı Tüneli değil de Bolu Dağını kullanacak. Bu sayede de Bolu Dağı esnafına katkı sağlamış olacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 17:03:02
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 17:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?