17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

'Çok hatanın sonucu yenilmektir'

Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner, İTÜ deplasmanında çok hata yaptıklarını ve sonuçta da mağlup olduklarını söyledi.


Türkiye Basketbol Erkekler 2 Ligi B Grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı İTÜ'ye mağlup olarak camiayı üzmüştü. Nu-Door Düzce Gençlikspor Koç'u Behçet Üner, İstanbul'a gitmeden önce düzenledikleri basın toplantısını hatırlatarak, "Maçta kim daha çok hata yaparsa o yenilecek demiştik. Sonuçta çok hatayı biz yaptık ve yenildik. Bu maçta Marvett ve uzun oyuncularımız etkili olamadılar. Basketbol da hata yapmanın sonucu sayı olarak geriye düşmektir. Bunu engellemeniz lazım" dedi.


Öte yandan İTÜ'nün kendilerine denk bir rakip olmadığını belirten Üner, "İTÜ tecrübeli oyunculardan kurulu, köklü bir takım. Biz ise son anda kadromuzu oluşturabildik. Bunun sıkıntılarını yaşadık. İTÜ şampiyonluğa oynayan bir takım olduğundan bizim maçta farkını hissettirdi. İlk iki periyotta bizim oyunumuz da iyiydi fakat son iki periyotta bu oyunu sürdüremedik. Sonuç olarak istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz" şeklinde konuştu.
Hafta sonu Çanakkale Belediyespor'la karşılaşacak olan Nu-Door Düzce Gençlikspor'da antrenmanlar tüm hızıyla devam ederken, kadroda sakat veya eksik oyuncu bulunmuyor.


Çanakkale Belediyespor maçında hedefin mutlak galibiyet olduğunu söyleyen Behçet Üner, "Bizim en büyük avantajımız olan seyircimizin karşısında çok önemli bir maça çıkacağız. Umuyoruz ki bu maçta da Düzceli sporseverler bizi yalnız bırakmayacaklar ve yine tadına doyulmaz bir maç izlettireceğiz. Tüm takımlar Düzce'nin seyircisine hayran. Birçok sporcu ve teknik adam Düzce'de çalışmak istiyor. Biz de bu güzel fırsatı değerlendirip, Çanakkale Belediyespor maçında galibiyete ulaşmak istiyoruz. Ligin henüz başlarında olduğumuz için puan tablosunda çok aşağılarda olabiliriz ama bu sonunda da orada olacağımız anlamına gelmiyor" dedi.
Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin üçüncü haftasında Pazar günü saat 16.00'da Nu-Door Çanakkale Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?