17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Cumhuriyet Kupası Santranç Turnuvası

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim ve ortaöğrenim kurumları arasında "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası" düzenlendi.


Cumhuriyetin 85. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilde "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası" düzenlendi.

18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası'na küçüklerde 89, yıldızlarda 105 ve gençlerde 36 olmak üzere toplam 230 ilköğretim ve ortaöğrenim öğrencisi dereceye girmek için yarıştılar. 3 gün süren turnuva sonunda küçüklerde Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan Sultan Dila Dursun birinci, Uzunmustafa İlköğretim Okulu'ndan Enes Özdemir ikinci, 23 Nisan İlköğretim Okulu'ndan Nart Murat Tayhan üçüncü oldu. Yıldızlarda Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan Yunus Emre Tiryaki birinci, Özel Kültür Koleji İlköğretim Okulu'ndan Murat Dedeoğlu ikinci, Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndan Yaşar Mert üçüncü oldu. Gençlerde ise birinci Düzce Gen Lisesi'nden Enes Huzeyfe Aydın, ikinci Düzce Anadolu Öğretmen lisesi'nden Selman Güngör, üçüncü de Düzce Endüstri Meslek Lisesi'nden Esat Tüysüz oldu. Yarışmada dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 16:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?