17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Dağcılık sporuna destek

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dağcılık İl Temsilciliğine malzeme yardımı yapıldı.


Gençlik ve Spor Müdürlüğünde düzenlenen törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Dağcılık Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Özgür Dinç ve dağcılık sporu ile uğraşan gençler katıldı.


Törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztekin, ilde futbol dışındaki spor dallarına da destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Dağcılık sporunu gençlerimize aşılamak ve onlara destek olmak adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak malzeme desteğinde bulunuyoruz. Ayrıca bu yıl yaz spor okullarımıza dağcılık sporunu da ekledik" dedi. Öztekin ayrıca, Düzce'nin dağcılık sporu için çok elverişli bir doğa yapısına sahip olduğunu söyledi.


Dağcılık Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Özgür Dinç ise, ilde 87 lisanslı dağcının olduğunu belirterek, desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor İl Müdürüne teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, dağcılık il temsilciliğine 2 adet kask, 10 adet expres set, 10 metre yardımcı ip, 20 metre perdon bant, 2 adet dağcılık çantası, 1 adet zirve çantası, 1 takım tırmandırıcı, 1 takım takoz seti ve çeşitli yardımcı malzemeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 16:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?