17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Daha yapacak çok işimiz var

Düzce Valisi Bülent Kılınç, yeni yıl mesajında, "Düzce'yi kalkındırmak ve geliştirmek amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda, Düzcelilerin de yanımızda olacağına, birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Vali Bülent Kılınç, Düzcelilerin yeni yılını kutladı. Bir yılın daha geride kaldığını belirten Kılınç, "Yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla 2009 yılına giriyoruz. Yeni yılın yurdumuza ve ulusumuza sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri de ulusal yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır" dedi.

Vali Bülent Kılınç, Düzce'nin son yılarda bir kalkınma hamlesi yaşadığını işaret ederek, "İlimiz son yıllarda ciddi bir kalkınma hamlesine girmiştir. Bu alanda, hepimize düşen ciddi sorumluluklar vardır. Hepimiz bu sorumluluklarımızın bilinci içerisinde, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam için çalışmak zorundayız. Düzce ilinin gelişmesi, kalkınması, halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesi ve vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin en iyi biçimde sunulması amacıyla görev alan ilimiz, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli tüm personelimizin özverili bir şekilde yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyorum.

Düzce'yi kalkındırmak ve geliştirmek amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda, Düzcelilerin de yanımızda olacağına, birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Huzurlu bir yıl geçirmek, huzurlu bir gelecek oluşturmak adına tüm yurttaşlarımızın birlik ve beraberliğimizi koruyacağına, birliğimizi bozacak olumsuzluklara kesinlikle itibar etmeyeceğine, Cumhuriyetimize ve onun kurumlarına, sonuna dek sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2009 yılının Düzce halkı ve tüm ulusumuz için sevgi, huzur ve barış içinde geçmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınmanın daha hızlı kazandığı bir il olması nedeniyle, askeri ve mülki erkanın, tüm kamu görevlilerinin, sivil kuruluşların ve değerli Düzcelilerin yeni yılını en iyi kutlar, sevgi ve saygılar sunarım" ifadelerini kullandı. Kılınç, konuşmasının ardından tek tek basın mensuplarının yeni yılını kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?