17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

DÜ'de şenlik zamanı

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi (DÜ) işbirliği ile düzenlenen Bahar ve Gençlik Şenliği başladı.

21-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Bahar ve Gençlik Şenliği, DÜ Beçi Yerleşkesi'nde başladı. Şenliğin açılışına Düzce Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şenliğe katılımın oldukça az olması dikkatlerden kaçmazken, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinden 6 yaşındaki Şevval Karataş'ın İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Şerifoğlu, bu tür etkinliklerin üniversite ile şehrin kaynaşması için bir fırsat olduğunu belirterek, şenliğin buna vesile olacağına inandığını söyledi.

Şenlikte Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin folklor ve bale gösterileri de büyük alkış topladı. DÜ fakülteler arası futbol maçında dereceye girenlere de madalya ve kupa verildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 17:48:55
Güncelleme :21 Mayıs 2008 Çarşamba 17:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?