17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Dünya Tiyatrolar Günü

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle sahneye konulan ve ücretsiz sahnelenen "Akıllı Soytarı" isimli oyununu öğrenciler beğeniyle izledi. 

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konulan "Akıllı Soytarı" isimli çocuk oyunu Düzce Gençlik Merkezi'nde sahnelendi. Oyunu, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve Derman Koordinatörü Emine Yüksel, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ve öğrenciler izledi. Yönetmenliğini Nurullah Çelebi'nin yaptığı oyunda, Düzce Belediyesi Sanat ve Bilim Akademisi öğrencileri rol aldı. "Akıllı Soytarı" isimli oyunda çocuklara, dünyanın bugün ulaştığı siyasal ve sosyal kirliliğin boyutu gözler önüne serilerek, insanin ancak eşit, özgür ve demokratik bir ortamda mutlu olabileceğini evrensel bir tema ve masalsı bir kurguyla anlatıldı. 

Öğrencilerin büyük bir keyifle izlediği oyunun her pazar saat 11.30'da Gençlik Merkezi'nde öğrencilere ücretsiz olarak sahneleneceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 17:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?