17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce: 'Ford Kazım' deprem konusunda uyardı: 'Korkulacak bir şey yok'

Depremleri önceden tahmin etmesiyle tanınan Düzce’nin Gölyaka İlçesi’ne bağlı Hacı Yakup Köyü’nde bulunan Efteni Kaplıcaları İşletmecisi Kazım Özgen, korkulacak bir şey olmadığını söyledi.


Tübitak tarafından Marmara Bölgesi’nde depreme yönelik çalışmalara verdiği yerel katkı ve destekten ötürü kendisine "Teşekkür Belgesi" verilen Kazım Özgen, meydana gelen sarsıntıların ardından sürekli telefonla arandığını belirterek, "Şu an için korkulacak bir şey yok. Her şey normal, büyük bir deprem beklemiyoruz" dedi.


Tübitak’a ait "Deprem Gözlem Cihazı" bulunan Efteni Kaplıcaları’nda sudaki gelişmeleri sürekli takip eden Özgen, en ufak değişimi yetkililere bildirdiğini, büyük bir deprem olasılığı halinde bunu yetkililerle ve bilim adamları ile paylaşacağını söyledi.

iha-düzce
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 11:11:23
Güncelleme :6 Ağustos 2004 Cuma 11:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Barış Özgen IP: 78.171.250.xxx Tarih : 19.02.2011 02:40:40

 Özledim Baba seni Sen yoksun ya hiç bir şey aynı değil artık.Senin verdiğin sevgiyi kimse  veremedi bana Erken bıraktın beni,Bana hayatı senın öğretmeni isterdim,Belki o zaman bu hayatın temiz yönlerini görürdüm Seviyorum seni baba nur içinde yat Biricik oğlun Barış!!!