17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce: Sanko Holding, Düzce'de yatırıma hazırlanıyor

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, teşvik kapsamında olan Düzce’ye gelerek yatırım yapmak amacıyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ümit Özmen’in gösterdiği arazilerde incelemelerde bulundu.

Düzce TSO Başkanı Ümit Özmen, AK Parti İl Başkanı Saim Tut, Beyköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Kaynaşlı İlçesi Belediye Başkanı Eftal Altundal tarafından karşılanan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yapacakları yatırımları genelde büyük araziler üzerine kurduklarını belirterek, "Daha önce buraya geldiğimizde bize birkaç yer gösterilmişti. Fakat bu yerler bize uygun gelmedi. Ancak son olarak TSO tarafından önerilen birkaç yer daha vardı. Buraları görmek için Düzce’ye geldim. Bölgeye bir radyatör ve kombi fabrikası kurmayı düşünüyoruz. İlk etapta 150 işçi ile açacağımız fabrikayı ileride daha da geliştirip, işçi sayısını 2-3 bine çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

TSO Başkanı Özmen de Düzce’ye SANKO Holding gibi büyük yatırımcıların gelmesini istediklerini ifade ederek, "SANKO’nun alternatifi çok; ama Düzce’nin SANKO gibi alternatifi yok. Bu nedenle Düzce’ye gelmenizi ve yatırım yapmanızı istiyoruz" diyerek yatırım çağrısında bulundu. SANKO Holding’in bölgede yatırım yapmak için en az 500 bin metrekarelik yer aradığı belirtildi.

DÜZCE-(İHA)
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2004 Pazartesi 16:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?