17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Belediyesi EMİTT Fuarı'nda

DÜZCE BELEDİYESİ EMİTT FUARI'NDA

Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımı ile İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuarında başladı. Fuarın açılış töreninde Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da hazır bulundu.

15 yıldır geleneksel olarak yapılan EMİTT Fuarının 2011 yılı programında 60 yabancı ülke stant açtı. Türkiye'den ise başta Valilik ve Belediyeler olmak üzere, turizm firmalarından 3 bin 500 standın yer aldığı EMİTT'in açılış töreni görkemli oldu.

Açılışta EMİTT fuarını organize eden Ekin fuarcılık adına Hacer Aydın ile yönetim kurulu başkanı Halim Bulutoğlu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay konuşma yaptılar.

EMİTT fuarı açılış törenlerini Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, İlçe Belediye Başkanları da izledi. Fuarın açılışında gösteri yapan Düzce Belediyesi'nin miniklerden oluşan Mehter ekibinin gösterisi ilgi ile izlendi. Düzce Belediyesi standı fuarda büyük ilgi gördü.

DÜZCE BELEDİYESİ EMİTT FUARI'NDA
DÜZCE BELEDİYESİ EMİTT FUARI'NDA
DÜZCE BELEDİYESİ EMİTT FUARI'NDA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 17:37:03
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 19:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?