17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Belediyesi'nden 'Üniversiteleri Tanıyalım' semineri

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik verilen "Üniversiteleri tanıyalım" seminerleri devam ediyor.

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu’nda verilen seminerde öğrencilere Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) tanıtıldı. Seminere konuşmacı olarak AİBÜ Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tolga Erdoğan, Fen-Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Mustafa Kemal Beyazıt, Orman Fakültesi Araştırma Görevlisi Murat Sargıngı, Tıp Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Coşkun Silan, Tıp Fakültesi Sekreteri Ahmet Sabit Uğurlu ve AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selami Özsoy katıldı.
Konuşmacılar, öğrencilere AİBÜ’deki eğitimle ilgili bilgiler verdi. Semineri düzenleyen Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri, "Öğrencilerimize üniversiteleri daha yakından tanıma ve buna göre tercih yapma imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Önceki seminerde ise Kocaeli Üniversitesi tanıtıldı. Bundan sonra da çeşitli üniversitelerin tanıtılacağı seminerler devam edecek" dediler.

DÜZCE-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2004 Pazartesi 16:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?