17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Emniyeti, gıda yardımında bulundu...

Emniyet Müdürü Saim İşlek, koruma altına alınan 52 çocuktan 17'sinin ailesiyle Çocuk Şubesi'nin bahçesinde bir araya geldi.

Yardımsever vatandaşlar ve emniyet personelinin destekleri ile hazırlanan gıda paketlerini ailelere teslim eden İşlek, "Sokaklarda satıcılık yapan çocuklarımızı topluma kazandırmak için yaptığımız etkinliklere vatandaşlar da çok duyarlı. Bir çok vatandaşımız ailelere gıda yardımı yapılması için destek oldu. Biz de durumu iyi olmayan ailelere yardım yapıyoruz. Bu yardımdaki amacımız, çocukların faaliyetlerimize rahat katılmaları." dedi.


İşlek, ailelere de uyarılarda bulunarak, yapılan faaliyetlere çocuklarını göndermelerini istedi. Düzce Emniyet Müdürlüğü, bir süre önce başlattığı bir çalışma ile 52 sokak çocuğunu koruma altına alarak, futbol, folklor, resim ve tiyatro grupları oluşturarak, çocukları topluma kazandırma faaliyetlerine başlamıştı.

iha-düzce
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 14:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 81.215.34.xxx Tarih : 22.07.2004 13:37:34
Düzce Emniyet Müdürü Sayın Saim İşlek DÜzce halkı için büyük bir şanstır.Çok yerinde bir atamadı.Sosyal yönü gelişmiş,dürüst,erdemli bir kişiliğe sahip emniyet müdürü gibi müdürdür.Düzce halkının huzuru ve güveni için geceni gündüzüne katan bir çalışkan insandır.Düzce emniyetinde böyle bir kişinin müdür olması hem düzce halkı için hem düzce emniyet personelleri için büyük bir şans ve takdirnamedir ödüldür.Düzce halkı ve emniyet teşkilatı bunun kıymetini bilmeli ve bu dönemi çok iyi değerlendirmelidir.Düzce halkı bu dönemi çok iyi değerlendirirse düzce tümü ile çok dahd güzel yerlere ve meykilere gelebilir.DÜZCE DE HUZURU VE GÜVENİ SAĞLADIKLARI İÇİN BAŞTA EMNİYET MÜDÜRÜ SAİM İŞLEK'e veEMNİYET TEŞKİLATI PERSONELLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.Saygılarımla.