17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Film Platosu hizmete açıldı

TRT ekranlarında yayınlanan İpsiz Recep dizisi için hazırlanan Düzce Film Platosu törenle hizmete açıldı. Törende konuşan ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, bu plato bir çok dizi ve filme ev sahipliği yapacak dedi.


TRT ekranlarında yayınlanan İpsiz Recep dizisi ve diğer projelerde kullanılmak üzere Düzce Belediyesi tarafından Çay Mahallesi'nde inşa edilen Düzce Film Platosu törenle hizmete açıldı. Törene Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, dizi ekibi ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'de bir çok projeye daha imza atacaklarını ifade ederek ''Düzce'ye böyle bir yapı kazandırdığımız için çok mutluyum. Düzce yıkılmış bir şehir, biz bu şehir yeniden yapılandırmaya çalışırken, kültür ve sanat anlamında da işler yapacağız. Bu alan Düzce'nin sanat üssü olacak'' dedi.


Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır ise, Düzce'de kurulan bu platonun çok sayıda önemi olduğunu ifade ederek ''Öncelikle bu plato bir çok film ve diziye ev sahipliği yapacak. Ayrıca burada Düzce'nin tarihi öğrenilecek ve gençler memleketlerine hayran alacaklar'' dedi. Konuşmaların arından platonun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın adından protokol üyeleri dizi oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 17:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?