17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Gençlik İTÜ'ye hazırlanıyor

Ligin 2. haftasında oynayacakları İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) maçı hazırlıklarını sürdüren Nu-Door Düzce Gençlikspor'un Koçu Behçet Üner, ilerleyen maçlarda daha mücadeleci olmaları gerektiğini söyledi.
Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin ilk haftasında karşılaştığı Pertevniyal takımını 88-86 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Maçın genelinde iyi oynadıklarını ve maçı hak eden taraf olduklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Behçet Üner, son periyotta çok zorlanmalarına rağmen maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Koç Üner, takımın henüz çok genç ve tecrübesiz bir ekip olduğunu belirterek, "Takımdaki inişli çıkışlı grafiğin sebebi oyuncularımızın genç ve tecrübesiz olmaları. Maç içinde çok hata yaptık. Yorulan oyuncularımızın yerine oyuncu sokamadık ve yorulan oyuncularımızı dinlendiremedik. Necip'in cezalı olması nedeniyle Marvett'a yüklenmek zorunda kaldık. Buda oyuncumuzun yorulup hata yapmasına neden oldu" dedi. Maç içinde oyuncularına sert çıkışlar yapması konusuna da değinen Üner, "Basit hatalar yapan oyuncularımıza doğruları yapmaları ve mücadele etmeleri yönünde sert çıkışlarımız oldu. Genç olmalarına rağmen iyi oyun sergilediler.

Maç boyunca yapılmaması gereken birçok hata yapmamıza rağmen bu zorlu mücadeleden galip ayrıldığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı. Üner, 4-5 numara pozisyonu için oyuncu arayışlarının devam ettiğini ve takıma faydalı olabilecek bir sporcu aradıklarını söyledi. Üner, oyuncu almak için değil kendilerine yarayacak, takımdaki eksiği giderecek bir oyuncu arayışında olduklarını ifade etti. Ligin 2. haftasında oynayacakları İTÜ'nün çok güçlü bir takım olduğunu söyleyen Behçet Üner, tecrübeli ve dinamik kadroya sahip olan İTÜ karşısında zorlanacaklarının bilincinde olduklarını ve bu hafta özel olarak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin ilk haftasında evinde 88-86 mağlup ettiği Pertevniyal maçının ardından ligde 6. sırada yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?