17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Gençlikspor Ankara'ya gitti

Nu-Door Düzce Gençlikspor, hafta sonu oynayacağı Ankara Basketbol maçı nedeniyle özel bir otobüsle Ankara'ya gitti.


Türkiye Basketbol 2. ligi B Grubunda mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin 4. haftasında deplasmanda Ankara Basketbol Kulübü'nün konuğu oluyor. Düzce'deki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı lacivertliler, düzenlenen basın toplantısının ardından özel bir otobüsle Ankara'ya hareket etti. Oynanacak olan maçın değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Nu-Door Düzce Gençlikspor Basın Sözcüsü Ercan Coşkun, bireysel anlamda tüm oyuncularına sonsuz güvendiklerini ve Ankara'ya mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini söyledi. Coşkun, "Yapılanmamızı geç tamamlamamıza rağmen kaliteli ve diri bir ekip oluşturduk. Aldığımız sonuçlardan ve sahaya yansıyan oyundan hayli memnunuz. Takım olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.


Coşkun, Düzce'de fazl destek göremediklerini belirterek, ''Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız haricinde ne milletvekillerinden ne de sivil toplum kuruluşlarından herhangi bir destek göremiyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Şu ana kadar sayın Talat Saygılı haricinde sivil toplum kuruluşlarından herhangi bir tanesi bize destek olmadı. Artık birilerinin bunu konuşması gerekiyor. Sadece maddi anlamda değil en azından manevi anlamda bize destek olmalarını istiyoruz. Sayın vekillerimizin maçlarımızı yerinde izlemelerini ve bize destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.
Sezon başından bu yana Koç Behçet Üner'in istediği oyuncular konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Ercan Coşkun, "Geçtiğimiz Çarşamba günü Beko Basketbol Ligi'nde oynayan bir oyuncuyla masaya oturduk. Maddi şartlarımızı kendisine aktardık. Düşünmek için bizden müsaade istedi. Pazartesi günü bu konu da netlik kazanacak" dedi.


Öte yandan maç öncesinde basının karşısına çıkan Nu-Door Düzce Gençliksporlu oyunculardan Necip ve Eyüp Ankara Basketbol maçı öncesinde iddialı konuştular. Ankara takımından daha iyi olduklarını ve ilk deplasman galibiyeti için yola çıktıklarını belirten genç sporcular, Ankara'dan galibiyetle dönmek istediklerini ifade ettiler.
Nu-Door Düzce Gençlikspor'un Amerikalısı Marvett McDonald'ın elinde bulunan hafif sakatlık nedeniyle maçta oynayıp oynamayacağı konusunun maç saati belli olacağını söyleyen Ercan Coşkun, Marvett'la veya Marvett'sız bu maçı kazanabilecek durumda olduklarını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 13:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?