17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Gençlik'te İTÜ mesaisi başladı

Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) maçının hazırlıklarına 18 Temmuz Spor Salonu'nda başladı.


Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu'nda play-off hedefiyle mücadele eden Nu-Door Düzce Gençlikspor, ligin ilk haftasında evinde Pertevniyal'i yenerek moral kazandı. Kırmızı lacivertliler, ligin 2. haftasında İstanbul'da karşılaşacakları İTÜ maçının hazırlıklarına tam kadro olarak başladı. İlk maçta cezası nedeniyle oynayamayan Necip'in bu hafta kadroda yer alacağını söyleyen Nu-Door Düzce Gençlikspor yetkilileri, geçtiğimiz gün oynadıkları ve nefesleri kesen mücadelenin ardından galip ayrıldıkları Pertevniyal maçında salonu dolduran Düzceli sporseverlere teşekkür etti. Düzce'de basketbolun yükselen bir ivmeye sahip olduğunu belirten kırmızı-lacivertliler, taraftar olmadan takımın neredeyse hiçbir şey olacağını söyledi. Takımın bu güne kadar sürekli yanında olan taraftarların bundan sonra da yanlarında olmalarını beklediklerini dile getiren Nu-Door Düzce Gençliksporlu yöneticiler, içerde ve dışarıda oynayacakları maçlarda sporseverleri yanlarında görmek istediklerini ifade etti.


Nu-Door Düzce Gençlikspor Koçu Behçet Üner ise, rakibin çok tecrübeli ve güçlü oyunculardan kurulu bir ekip olmasından çekinmediklerini, kendisinin yapı olarak tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıktığını hatırlattı. İTÜ'nün düzenli ve kemikleşmiş bir takım olduğunu belirten Üner, "Biz çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu nedenle zorlu bir maç oynayacağımız kesin. Ama bunların hiçbiri bahane değil. Sporcularımız İTÜ maçında tam kadro sahaya çıkacaklar ve canla başla mücadele edecekler. Galibiyet olur, mağlubiyet olur. Ama biz mücadelemizi vereceğiz ve inşallah sahadan gülerek ayrılan taraf biz olacağız" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:57:22
Güncelleme :21 Ekim 2008 Salı 19:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?