17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce İGM toplantısı yapıldı

Düzce İl Genel Meclisi'nin (İGM) Kasım ayı 3. birleşimi, Yusuf Ercan başkanlığında gerçekleştirildi.


İGM Meclis Toplantı salonunda açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda 5 gündem maddesi ele alındı. İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı 3. birleşimlerinde, İl Encümeni üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Encümen üyeliği için Muharrem Tok, Ömer Kembil, İbrahim Erdoğan, Vefa Aydın ve Mehmet Zengin isimli üyeler encümen için aday oldu. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimlerde 5 üyenin 4'ü 19 oy, 1'i de 18 oy alarak, encümen üyesi seçildi.
Toplantıda ayrıca bir önceki birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen su kiralama talebi de görüşüldü. İlgili komisyon tarafından yapılan incelemelerin ardından Komisyon Başkanı Nemci Kap tarafından sunulan raporda şunlara yer verildi; "Düzce'nin Yığılca İlçesi Bekirler Köyü hudutları içerisinde, Balabolon Deresi Suçıkağı Mevkii'nde bulunan kaynak suyunun 5 litre/saniye debilik kısmının su ürünleri yetiştiriciliğinde kullanılmak üzere 5 yıllığına kiralanması talebi komisyonumuz tarafından görüşülmüştür. Komisyon üyelerimiz tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda söz konusu su kaynağının 5 litre/saniye debilik kısmının su ürünleri yetiştiriciliğinde kullanılmak üzere 5 yıllığına kiralanması talebi uygun görülmüştür." Yapılan oylama suyun kiralanması oy birliği ile kabul edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 16:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?