17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Köy Kalkınma Birliği olanüstü toplandı

Düzce Gençlik Merkezi’nde yapılan KKB Olağan Genel Kurulu’na, Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Vali Yardımcısı Necmettin Kılıç, daire amirleri ve çok sayıda muhtar katıldı. Olağan Genel Kurul’un başlangıcında yapılan seçimde, Divan Heyeti’ne Düzce Vali Yardımcı Necmettin Kılıç, Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Turgut ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Duraklar Köyü Muhtarı Erol Tayhan seçildi. Ardından 2004 yılı faaliyet raporları, 2005 yılı çalışma plan ve programları okunarak 2005 yılı bütçesi görüşüldü.

Daha sonra bir konuşma yapan Vali Halil Nimetoğlu, muhtarların başarılı olması için çabanın yanında, muhtarlara sağlanan olanakların da önemli olduğunu söyledi. Nimetoğlu, "Personel, araç ve paradan yoksunsunuz, bunu biliyorum. Ülkemizde Özel İdare ile Belediye dışındaki köyler, yok sayılacak derecede ihmal edilmiştir. Nüfusumuzun yarısı hala köylerde yaşıyor, köylerin kara bahtının sürmesine hep birlikte ’dur’ diyeceğiz. Sorunların büyük bölümünü biliyorum" dedi.

Genel Kurul’un ardından Cahit Aydın, Aydın Dursun, Hüseyin Gürol ve İlhan Ceylan Encümen asil üyeliğine, Hayrettin Yavuz, Mehmet Turan, İlhan Sunmaz ve Zekeriye Beyaz da yedek üyeliğe seçildi.

DÜZCE (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 15:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?