17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Sağlık Yüksek Okulu'nda mezuniyet sevinci

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Düzce Sağlık Yüksekokulu 2004 yılı mezunları, düzenlenen törenle diplomalarını alarak hemşirelik yemini ettiler.
Düzce Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törene Düzce Vali Vekili Osman Demir, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar Akbıyık, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Ertaş, öğretim görevlileri ve öğrenci yakınları katıldı.
Törende konuşan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar Akbıyık, mezun olan öğrencilerin Türkiye’nin sağlık ordusuna katıldıklarını belirterek, "Sağlık Yüksekokulu olarak 4 yılda 3 yer değiştirdik. Düzce Sağlık Yüksekokulu’nu bu göçebe hayatından kurtarmamız gerekiyor. Düzce’de var olan fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları içinde binası olmayan veya projesi kabul edilmemiş herhangi bir kuruluşumuz yok. Sadece Düzce Sağlık Yüksekokulu’nun binası yok ve yatırım programında proje numarası yok. Bir süre daha Sağlık Yüksekokulu’nun hangi fakülteye taşınacağını düşünmek zorundayız. İsteğimiz, okulumuzu en kısa sürede kendi binasına kavuşturmak" dedi.
Konuşmaların ardından mezun olan 19 öğrenci yemin ederek diplomalarını aldı. Öğrenciler bir yandan diploma almanın sevincini, bir yandan da arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar.
DÜZCE - İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2004 Çarşamba 18:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?