17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce Üniversitesi kurumsallaşıyor

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kadro eksiklerinin tamamlanmasıyla kurumsallaşmada önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi.

Rektör Şerifoğlu, Düzce Üniversitesinin yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen kısa sürede kurumsallaşma adına büyük mesafe aldıklarını belirterek, ''Kurumsallaşma çalışmalarımıza logomuzu ve 'Değer Üreten Üniversite' sloganımızı belirleyerek başladık. Yürüttüğümüz stratejik planlama çalışmalarımızın ve uygulamayı planladığımız performans değerlendirme süreçlerinin sonucunda kadro eksiklerinin tamamlanmasıyla kurumsallaşmada önemli aşamalar kaydettik'' dedi.

Mühendislik Fakültesinin kurulduğunu ve fen-edebiyat fakültesinin gelecek yıl eğitime başlayacağını belirten Şerifoğlu, şu bilgileri verdi:

''Aradan geçen süre içinde, Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni (DÜYEM) kurduk. Eğitim ve sertifika programlarının planlanması tamamlanmak üzere. Üniversitemizin Erasmus programına başvurusu kabul edildi. Boğaziçi Üniversitesi'nin işbirliği ile ilk uluslararası konferansımızı düzenledik. Bu konferansa 23 ülkeden 96 katılımcı katıldı.''

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 14:33:49
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 20:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?