17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce yeni adliye binasına kavuştu

Düzce'nin yeni adliye sarayı hizmete başladı. İşlemler artık Düzce'nin en görkemli kamu binası olan yeni adliye sarayında yapılacak.


Düzce'nin en görkemli kamu binası olan yeni adliye binası hizmet vermeye başladı. Büyük ölçüde eksikleri tamamlanan adliye binasında telefon, faks, UYAP sistemi, doğalgaz, su ve elektriğin çalışır durumda olduğu bildirildi.


Düzce'de 430 fora kazık çakılarak yapılan ilk bina olma özelliğini taşıyan yeni adliye hizmet binasında dağınık vaziyette olan tüm birimler tek çatı altında toplanmış oldu. Yeni mahkemelerin de açılacağı adliye binasında compact arşiv sistemi de Düzce'de ilk kez kullanılacak.


Fevzi Çakmak Mahallesinde yaklaşık 17 bin m2 alana inşa edilen adliye sarayında 20 duruşma salonu, başsavcılık, hakim, savcı, müdür ve kalem odaları, hakim -savcı ve personel yemekhanesi, baro ve avukat bekleme odaları, müfettiş odaları, il, ilçe ve arşiv birimleri, nezarethaneler, kapalı ve açık otopark, icra müdürlükleri, konferans salonu, kütüphane, postane, girişte 2 adet X-Ray cihazı ve kafeterya yer alıyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hadi namoğlu IP: 88.231.230.xxx Tarih : 9.06.2008 23:00:57

ya allah aşkına işleri binalarmı yapıyor.türkiye bu bina saltanatı sevdasından nezaman vazgeçecek.vatandaşada saray yapmada devlet öncülük ediyor.nice tüyü bitmemişin hakkı beton yığınlarına gömülüyor.vah vah vah.