17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce'de 29 Ekim etkinlikleri

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere "Cumhuriyet'in Getirdiği Yenilikler" konulu panel düzenlendi.


Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen panele, Vali Yardımcısı Osman Demir, Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Düzce Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Bilgin Altun'ın başkanlık yaptığı panelde Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri Fatih Özçelik ile Sibel Aloğlu ve Düzce Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Mustafa Özkan konuşmacı olarak katıldı.


İki oturum halinde gerçekleştirilen panelin ilk bölümünde, Fatih Özçelik, Atatürk ve Cumhuriyet, Sibel Aloğlu Cumhuriyet'in sosyal alanda getirdiği yenilikler, Mustafa Özkan ise, Cumhuriyet'in siyasi alanda getirdiği yenilikler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.


Panelin ikinci oturumunda ise, Sibel Aloğlu Cumhuriyet'in iktisadi alanda getirdiği yenilikler, Fatih Özçelik Cumhuriyet'in eğitim ve kültür alanında getirdiği yenilikler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?