17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce'de trafik kazası bir can aldı

Edinilen bilgiye göre kaza, Bolu Dağı D-100 Karayolu’nda saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine seyreden Vladimir Komarhsan (46) idaresindeki Y519PM plakalı TIR, Bolu Dağı’ndan inerken freni patlayınca Dik rampa mevkiinde orta bariyerlere çarparak durmaya çalıştı. Sürücü TIR’ı durduramayacağını anlayınca araçtan atlamak istedi. Bu sırada TIR ile beton bariyer arasında sıkışan sürücü Komarhsan, feci şekilde can verdi.

Öte yandan, TIR’ın dorsesinde bulunan elyaf balyaları, istanbul istikametinden Ankara istikametine seyreden Zeki Baykal idaresindeki 67 YL 156 plakalı otomobil ile Cengiz Çetintaş idaresindeki 14 AC 333 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Otomobillerde ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. Kazada ölen TIR sürücüsü Vladimir Komarhsan’ın cesedi 112 Acil Servisi ambulansı tarafından otopsisi yapılmak üzere Düzce Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yerinden geçmekte olan Düzce Valisi Halil Nimetoğlu da aracında inerek Kaynaşlı Bölge Trafik istasyonu Amiri Başkomiser Mehmet Yaman’dan kaza hakkında bilgiler aldı. Kaza nedeniyle yola savrulan elyaf balyaları karayollarının kepçesi ile temizlenirken, Ankara şeridinde 5 kilometreye varan uzun araç kuyruğu oluştu.

iha-düzce
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 11:14:02
Güncelleme :7 Ekim 2004 Perşembe 11:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 81.214.148.xxx Tarih : 12.10.2004 14:37:57
Bu gün Türkiye'nin en büyük sorunlarından ilk olanı trafik sorunudur.Çünkü Türkiye'de her gün yüzlerce trafik kazasıoluyor ,onlarca insanlarda canlarını karayolunda trafik kazasında kaybediyor.Bu durum Düzce içinde geçerlidir.Düzce'nin web sayfalarına bakın on haberden,yedisi trafik kazaları haberleridir.Cahil cesareti ile trafikte araç kullanıyoruz.Trafik kurallarına ilme bilme inanmıyan bir toplum yapımız var.Teknolojiyi ileri uygarlık düzeyinde bir Avrupalı gibi satın alıyoruz,geri kalmış çağdışı bir Afrikalı düzeyinde kullanıyoruz.Bu büyük bir çelişkidir.Dünyada en çok trafik kazası yapılan ilk on ülkeler içerisinde Türkiye'de var,Avrupa ülkeleri arasında birinci ülkeyiz.Bu durumda AB'de seni arasına hemen nasıl alsın.Sen önce şu trafiğinin düzelt masum insanlar ölmesin,sonra AB girilmesi kolay.Türkiye'de onyedi milyon sürücü var hepsinin bir günde Avrupa ülkelerine gittiğini düşünsene bir kaza yaptıklarını düşünün,çok sürmez Avrıpa ülkeleri bir kaç içerisinde haritadan silinir.Kim ister ki böyle durumu yaşamayı.Bu yüzden ki adamlar şimdilik Türkiye'yi AB 'ye kabul etmiyor.Türkiye sanki trafik kurallarını ihlal etme cenneti.Herkes vurdum duymaz olmuş,insanlar sanki bir şeylerle sindirilmiş.Halk kontrolu,otokontrol sistemi çalışmıyor.Toplumlar layık olduğu biçimde yönetilir.Saygılarımla.