17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzce’de Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de coşkuyla kutlandı.


Kutlamalar ilk olarak Atatürk anıtına Düzce Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Düzce Belediyesi ile kamu kurum ve kuruluşların çelenk koymasıyla başladı. Ardından İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sebahattin Toprak Jandarma Sosyal Tesislerinde tebrikleri kabul etti.


Tebriklerin ardından İstanbul Caddesi'nde devam eden kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Düzce Valisi Bülent Kılınç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sabahattin Toprak, AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, resmi kurum amirleri, siyasi parti teşkilatlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.


Jandarma Yüzbaşı Osman Karabıyık, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparken, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Esra Karakus 30 Ağustos adlı şiir okudu. Şiir okunmasının ardından tören birlikleri geçiş yaptı. Törene katılan vatandaşlarda yürüyüş yapan askere alkışlarıyla destek verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 14:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?