17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzceli seçmene teşekkür

AK PARTİ’DEN DÜZCELİ SEÇMENE TEŞEKKÜR

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Dünyada bir ilkin gerçekleştiğini belirterek “Üçüncü kez Ak Partimiz oyunu yükselterek bu seçimlerden galip çıkmış oldu” dedi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz, 2011 genel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz’ın düzenlediği basın toplantısına milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram katıldı.

Düzce’de güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Yılmaz “Genel içerisinde hakikaten teşkilatlarımız tüm delegelerimiz delegasyonumuz çok ciddi tempolu bir çalışma sürecinden geçti. Ben huzurlarınızda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Düzce’de güzel bir seçim dönemi geçti diye düşünüyoruz. Kavgasız gürültüsüz tabi bazen bazı tatsızlıklar oldu. Özellikle bizim iktidar partisi olmamız sebebiyle, bu söylemler bizimle ilgili oldu. Bunlar üzücü, aslı olmayan iddialarla insanların akılları karıştırılmak istendi. Ama biz iktidar partisi olmanın bilinci içerisinde bu tür söylemlere fazla kulak asmadan fazla bulaşmadan Allah’a şükürler olsun seçimi atlatmış olduk” dedi.

Seçim gezilerinde halktan gördükleri teveccühün sandığa da yansıdığını kaydeden Yılmaz “Bunlardan dolayı da biz teşkilatlar olarak mutlu olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte iktidarın şuuruyla bizim üzerimize düşen bu insanlara vermiş olduğu desteklere layık bir şekilde tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte cevap verebilmektir. Genel merkezimiz ve Ak Parti Genel Merkezi olarak ta Türkiye’de iktidar olma gibi bir sıkıntımız yok. Anketlerde bunları gösteriyordu. Tabi dünyada belki bir ilk oldu ve 3. seçimi Ak Partimiz oyunu yükselterek bu seçimlerden çıkmış oldu. Bu durumda da ayrıca bizi gururlandırdı ve sevindirdi. Bundan dolayı tüm Türkiye halkına tüm Düzce vatandaşlarına hakikaten şükranlarımızı ne kadar arz etsek azdır. Seçimlerimizin Düzce’mize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yılmaz, bundan sonraki süreçte de yine seçim sürecinde olduğu gibi milletvekilleri, belediye başkanı, teşkilatlarla birlik ve beraberlik içerisinde politikalar belirleyerek vatandaşa layık olmaya çalışacaklarının sözünü verdi.

Mustafa Yılmaz, bugün itibariyle milletvekilleri ile birlikte teşekkür ziyaretlerine çıkacaklarını belirterek “Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri milletvekillerimiz ile halkımıza teşekkür ziyaretlerine gideceğiz. Köy ve mahallelerimizdeki halkımıza AK Parti’ye gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkürlerimizi sunacağız” dedi.

AK PARTİ’DEN DÜZCELİ SEÇMENE TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 16:27:03
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?