17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor, Sedat Gezer ile prensipte anlaştı

2004-2005 Futbol Sezonunda tek amacı 3.lige çıkmayı hedefleyen Düzcespor Geçen Yıl Nevşehirspor'u 3.lige taşıyan Teknik Direktör ile Prensipte anlaştı. Teknik Direktör Sedat GEZER Makina Mühendisi olup 12 yıllık Teknik Direktörlük mazisi vardır.13 yıllık da profesyonel futbolculuk  hayatı vardır. Futbolculuğunda  5 yıl 1.lig,7 yıl 2.lig ,1 yıl 3.lig kariyerleri vardır. Teknik Direktörlük kariyerinde ise  ilk Başlangıç Hocaların Hocası Doğan Andaç'ın Yanında bir yıl Yardımcılık yaptı. Daha sonra çalıştırdığı takımlar.,,Tarsus İdmanyurdu .Amasyaspor ,Çubukspor,Nevşehirspor,Kırıkkale,Erzincanspor,Alanyaspor,Gebzespor bu takımlardan Amasyaspor 2 kez Amatörden alınıp 2.lige çıkarma başarısı vardır. Nevşehirspor 2 kez çalıştı ve ikisnde de bir üst lige çıktı. Kırıkkalespor da 3.oldu.Erzincanspor ve Çubuksporde 2.oldu. 

Düzce seyircisinin yakından tanıdığı Sedat Gezer son olarak Düzcespor'un Samsunda Oynadığı Rakibimiz Nevşehirspor'un teknik patronu olarak görevdeydi. Bu maçta Düzcespor'u yenerek 3.lige çıkan Nevşehirspor'un hocasını transfer eden Düzce Yönetimi şimdiden hedef belirlemiş oldu.

Sedat Hoca Düzcespor Tercih sebebini Kısa ve öz olarak şöyle açıkladı: Samsundaki Takımına sevdalı taraftarların içten desteği ve Düzcespor'un şanlı mazısine döndürmenin azmini duyacağım için. Ben hedefi oan kitlerlele çok büyük işler başarcağıma inanıyorum. Şimdiden Düzcespor hereşeyi ile beni mest etmiştir.''' dedi. 

Bayram Ali Kubilay
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 10:59:23
Güncelleme :4 Eylül 2004 Cumartesi 12:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?