17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor, Uşakspor'a hazırlanıyor

Düzcespor'da alınan başarısız sonuçların ardından Uşakspor maçı dönüm noktası olarak görülüyor.


TFF 3. Lig 3.Grupta mücadele eden Düzcespor, Perşembe günü Düzce 18 Temmuz Stadı'nda grubun zayıf takımlarından Uşakspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını Şıralık ve 18 Temmuz Statlarında sürdüren kırmızı lacivertlilerde geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçların moral bozukluğu gözleniyor.
Yönetimden teknik heyete, futbolculardan taraftarlara kadar tüm camia dört gözle Uşakspor maçını bekliyor. Şanssızlıkları ve aksilikleri Uşakspor maçında kırmak isteyen Düzcespor, bu maçtan galip ayrılıp yarınlara umutla bakmak istiyor.
Hafta başı yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında birlik beraberlik çağrısı yapan Düzcespor yönetimi, camiayı sağduyulu olmaya davet etti.


Teknik ekibin moralinin düşük olduğu gözlenen idmanlarda bu hafta alınacak olan bir galibiyetin moralleri tavan yapacağı ve bu maçın Düzcespor camiası için büyük önem taşıdığı biliniyor. Düzcespor Basın Sözcüsü Selahattin Kudu, Uşakspor maçından önce bir şeyler konuşmanın yanlış olacağını ve şu anda tamamen Uşakspor maçına kilitlendiklerini söyledi. Kudu, "Öyle veya böyle bir yorum yapabilmemiz için Uşakspor maçından çıkmamız lazım. Düzcespor olarak bu maça hedeflendik. Amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılıp camiada yaşanan gerginliği dindirmek. Futbolcu kadromuza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bu maçta da diğer maçlarda olduğu gibi taraftarlarımızı tribünlere davet ediyoruz" dedi

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
IBRAHIM UNYE IP: 78.179.156.xxx Tarih : 29.10.2008 09:55:18

DUZCESPOR'A BASARILAR DILIYORUZ