17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

'Düzcespor sahipsiz kalamaz'

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor'un asla sahipsiz kalmayacağını söyledi.


Türk Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Düzcespor'da yaklaşan olağan üstü genel kurul öncesinde Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye olarak önemli destekler verdiklerini belirterek "Bu güne kadar Düzcespor'a ve Düzce sporuna önemli katkılar sağladık.

Bu işin çözümü belediyenin yani devletin imkanlarını kullanarak belirli yerlere gelmek değildir. Sivil kişilerin kendi girişimleri sayesinde bazı şeyler yapılması gerekir. Unutmayın ki Düzcespor'a veya başka bir takıma yapılan yatırım belediyenin diğer hizmetlere aktaracağı kaynaklardan kesinti yapılması sayesinde oluyor. Bu nedenle belediyenin elindeki imkanlarla değil, daha farklı ve kalıcı yöntemlerle Düzcespor'a çözüm bulunmalıdır" dedi.


Düzcespor'un yaklaşan kongresinde aday çıkmaması durumunda alternatiflerinin hazır olduğunu söyleyen Keleş, "Ben Düzce Belediye Başkanı olduğum sürece Düzcespor'da elim olacaktır. Düzcespor için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. 18 Kasım'da yapılacak olan kongrede yeni Düzcespor yönetimi belirlenecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni oluşacak olan yönetimde spordan az buçuk anlayan ve sporu seven insanlar olacak. Bazı oluşumlar olduğu yönünde bilgiler alıyoruz. Ve bu oluşumları destekliyoruz" dedi.


15 BİN KİŞİLİK STAT PROJESİ
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Nurettin Zafer Stadı'nın ardından ikinci ve en büyük projelerinden biri olan yeni Düzce Stadı için kolları sıvadıklarını söyledi. 18 Temmuz Şehir Stadı'nın olduğu yere 15 bin kişi kapasiteli, İstanbul Maltepe Stadı'nın bir kopyası şeklindeki stat için gerekli projelerin hazırlandığını ve pazartesi günü TFF'ye sunulacağını belirten Keleş, Düzce'ye ve Düzcespor'a yakışan bir stadın kısa zamanda inşa edileceğini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 19:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?