17
Haziran
2024
Pazertesi
DÜZCE

Düzcespor yönetimi gelecekten umutlu

Düzcespor Kulübü Basın Sözcüsü Can Beşer, geçen hafta Keçiören Belediyespor ile yaptıkları karşılaşmada sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söyledi.

Düzcespor'da Keçiören Belediyespor karşısında oynanan iyi futbol, camiayı sevindirdi. Keçiören maçında sezonun en iyi futbolcunu oynadıklarını belirten Düzcespor Kulübü Basın Sözcüsü Can Beşer,

"Düzcespor, taraftarlarımızın özlediği hırslı, mücadele eden, istekli futbolu ile karşılaşmanın son dakikasında yediğimiz gole rağmen maç sonunda taraftarının alkışını almayı başarmıştır. Maçta emeğinin karşılığı olan 3 puanı alamayan futbolcularımızın şunu bilmelerini isteriz ki, maç sonundaki gönüllerindeki hüzün, içlerindeki hayal kırıklığı en çok bizleri üzmüştür. Her şeye rağmen, sahada oynanan oyunun karşılığı, girilen pozisyonlar ve mücadele anlamında hak edilen bir 3 puanı kaçırmanın üzüntüsü yanında, gelecek müsabakalar öncesi az önce belirttiğim faktörler, yönetim kurulu olarak geleceğe umutla bakmamızı sağlamaktadır. Sezon başından beri yaşanan sakatlıkların ve henüz çok yeni hoca ve yeni sisteme uyum sürecinin bizi getirdiği nokta bu olmakla birlikte bunun bir mazeret olmadığını biliyoruz" dedi.

Basın Sözcüsü Beşer, Düzcespor'u 5 yıl sonra profesyonel lige çıkartan Zafer Göncüler ile tekrar çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz yıl bizleri gururlandıran, 5 yıl aradan sonra tekrar profesyonel liglere çıkmamızı sağlayan kadroda yer alan Teknik Direktör Zafer Göncüler ile tekrar mukavele yenilemiş durumdayız. Önümüzdeki hafta oynanacak olan İnegölspor müsabakasından sonra Zafer Göncüler'den rapor istenecek ve raporu doğrultusunda ilgili çalışmalar yapılarak, yönetim kurulu olarak var gücümüzle bize düşen görevi yerine getirme gayretinde olacağız. Aynı şekilde ligin klasman normal etabının son maçı olan İnegölspor deplasmanı öncesinde, teknik ekibimizin ve futbolcularımızın da maç tarihine kadar sadece bu gayret ve düşünce içinde olmaları gerektiğini, bu maçtan 3 puanla ayrılmak için daha çok çalışacaklarını biliyor ve onlara güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Can Beşer, sözlerine şöyle devam etti: "Son oynanan Keçiören Belediyespor maçında rakip takımın sahada gösterdiği agresif futbolu, geçtiğimiz hafta oynanan ve 3-1 Aksarayspor galibiyetiyle sonuçlanan maçta da görmek isterdik. Bizi bu şekilde açıklama yapmaya iten neden sahada kaybedilen 2 puan değil tam aksine futbolcularımızın sahadan sakatlıklarla ayrılmasıdır. Eser, Can ve Reşit'in MR tetkikleri sonucunda durumları belli olacaktır. Bu hafta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Celal ve Faruk yine İnegölspor deplasmanına götürülmeyecektir. Düzcespor Yönetim Kurulu, 41 yıllık büyük Düzcespor camiasının sorumluluğunu taşımaktadır. Bu bilinçle çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürürken bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapacağımızı belirtirim."

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 12:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?